Dubbelt upp

Hurra!

Nu verkar all teknik funka igen och som tack för tålamodet får alltså du som redan har en aktiv kurs eller föreläsning hos Braver Dogs ha ditt kursmaterial i 12 månader istället för 6, läs mer här.

För att fira att allt är på banan igen kommer även du som köper Braver Dogs Självstudiekurser och Föreläsningar denna vecka få ha tillgång till kursmaterialet i 12 månader istället för 6! Så du kan t.ex. påbörja kursen i september och ändå ha massa extra tid för allt. Bra va?

OBS! Erbjudandet gäller fram till och med nu på söndag (17/7, 2022).

Rättvist ska det vara så självklart får även du som bokar plats LjudRädsla Programmet denna vecka, samt ni som redan har bokat plats, oxå har kursmaterialet i 12 månader.

Slutet gott! Allting gott! Och, allting lite bättre 🙂

 

PS.

Nu ska du alltså åter kunna logga in på Braver Dogs kursplattform, på vår utbudssida samt på Braver Dogs Målcirkel via din webbläsare!

Felet åtgärdades för några dagar sedan men det kan ta olika länge för olika personer innan det “syns”. Och. Du kan behöva “rensa din cache” dvs rensa webbläsarens historik för att det ska funka…

Tänk på att om du “rensar din cache” så rensas alla lösenord och allt som lagrats i din webbläsare. Så om du tex är inloggad på Facebook, gmail och andra hemsidor så kommer du behöva logga in där igen när du rensat historiken. Mejla oss på hej@braverdogs.com om du behöver mer hjälp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jag vill logga in till Braver Dogs kursplattform

Jag är medlem i Braver Dogs Målcirkel och vill logga in där

Jag vill logga in till Braver Dogs kursplattform

Jag är medlem i Braver Dogs Målcirkel och vill logga in där